• news-img

  Marco Kimsen – Dinner show

  Na het succes van vorig jaar houden we dezelfde formule aan waarbij U de keuze heeft tussen “Formule 1”, “Formule 2” of “Combinatiepakket”

   

  Marco Kimsen - Dinner show formule 1

  FORMULE 1:

  Diner van 17u – 19u met à volonté stoofvlees, vol-au-vent, frietjes en groenten. Aansluitend dessert met koffie én een optreden van de Zingende Ober.

  Het eten wordt verzorgd door Traiteur Jarno Van Guyse.

   

  Prijs: €18 per persoon (excl. dranken)

  *Opleg show €12, zie combinatiepakket onderaan –>

   

  Marco Kimsen - Dinner show formule 2

  FORMULE 2:

  Show (deuren 18.30u – aanvang 19.30u) met optredens van:

  Danny Fabry: Topper op Ment TV en de Vlaamse Top Tien;

  José Sep: Kruising tussen Corry Konings & Jettie Pallettie;

  Marco Kimsen… in het Kwadraat!

   

  Prijs: €12 per persoon (excl. dranken en diner)

   

  Marco Kimsen - Combinatiepakket

  COMBINATIEPAKKET:

  Uiteraard kan U voor de prijs van €30 per persoon (excl. dranken) kiezen voor een combinatie van de formules 1 + 2. Hierbij kan U dan genieten van zowel het diner als de aansluitende show. Bovendien kan U dan de nieuwste single van Marco Kimsen aankopen voor maar €4 (i.p.v. €5) ! ! !

  RESERVEER TIJDIG EN VOOR 05/12/2018, WANT… PLAATSEN ZIJN BEPERKT!

  • U kan reserveren door overschrijving op BE51 9208 0251 8062 met mededeling van: gekozen formule (Formule 1, Formule 2 of Combinatiepakket) – aantal personen – naam
  • Kaarten afhalen en betaling kan ook bij Kantoor MDK, Bormte 69, 9190 Stekene

  (GSM: 0475/50.32.32 of 03/789.98.20)

  Deel

 • news-img

  Belg, Marco Kimsen gaat Nederland en Belgie veroveren!

  Al een kleine 25 jaar is Vlaming Marco Kimsen actief als zanger/entertainer. Op zijn achtste leerde hij trompet spelen, wat later werd hij lid van de plaatselijke fanfare en nog wat later neemt hij zanglessen. Zodra de soundmixshows in opkomst zijn kruipt Marco regelmatig in de huid van zijn grote voorbeeld: Elvis Presley. Vanaf 1994 brengt de nu 52-jarige zanger eigen cd’s op de markt en maakt ook Nederland kennis met de Vlaming als hij in De Winkel Van Sinkel opduikt bij Veronica televisie. In Vlaanderen is Marco ondertussen een graag geziene artiest bij veel radio- en televisiezenders en daarnaast treedt hij ook regelmatig in het buitenland op.

  Marc de Kimpe zoals de zanger eigenlijk heet, is een groot voetballiefhebber, hij is makelaar van beroep, en verder is hij gehuwd met Kristien en vader van een zoon en een dochter. De nieuwe single van Marco Kimsen is getiteld ‘Ik hou van alles wat je doet’, dat in Nederland op het Rood-Hit-Blauw label verschijnt van Ronald Visch. Hij kreeg de Vlaming bij toeval in het vizier en is verguld hem te mogen toevoegen aan zijn produkties. Deze gloednieuwe zomerse plaat is helemaal op Marco’s  lijf geschreven: “Luister, kijk, dans en geniet”, aldus de zanger die zijn single uiteraard laat vergezellen door een prachtige videoclip in zomerse sferen!                                                                                      Marco Kimsen “Ik hou van alles wat je doet”…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

  De CD single Ik hou van alles wat je doet’ is nu verkrijgbaar en te streamen/downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

   


  Youtube
  Voor boekingen en info
  Luister nu op Spotify
  Download nu the single
  Itunes
  HitsNL

  Deel