Videoclips van Marco Kimsen

TV Oranje - Muziek van eigen bodem!

Ik Hou Van Alles Wat Je Doet 

Luister, kijk, dans en geniet van al het moois in de zomer.


Kusjes voor mij (Save all your kisses for me)

Het winnend lied van het songfestival 1976 van de groep Brotherhood of man: “Save all your kisses for me” wordt  “Bewaar jouw kusjes voor mij”


Marco Kimsen – Een keer teveel

“1 keer teveel ben ik door jou bedrogen”leidt het feestelijke jaar 2017 in waarin Marco 25 jaar actief is als zanger-entertainer. Een toffe echt Vlaamse videoclip zorgt voor de visuele afwerking, de kers op te taart.


Marco Kimsen – Ik wil met Kerst niet alleen zijn

Riny Schreijenberg, bekend als hitschrijver van onder meer Frans Bauer en Marianne Weber, produceerde samen met de Belgische songwriter Emile Hartkamp de hit “met kerst niet alleen zijn”. Dit werd de ultieme kerstsong waar Marco al jaren van droomde. De bij het nummer gemaakte buitengewoon aantrekkelijke videoclip maakte de sfeer compleet.

gezien op MENT!


Marco Kimsen – Samb(r)azuca Bélgica

In 2014 plaatste België zich voor het WK voetbal (in Brazilië).  Uit pure enthousiasme schreef Marco tekst en muziek van het bekend geworden supporters lied “Sambrazuca Belgica”. Mede door de toffe videoclip werd het een groot succes ! Er volgden vele regionale en nationale tv-optredens, zelfs in meerdere voetbalstadions.


Marco Kimsen live Suspicious Minds