Videoclips van Marco Kimsen

TV Oranje - Muziek van eigen bodem!

Marco Kimsen – Als ik morgen niet meer wakker word 

De Vlaamse zanger/ entertainer Marco Kimsen werd in 2018 geconfronteerd met twee sterfgevallen. Op een gegeven moment bedacht hij zich van dat het heel erg moet zijn als je s’ ochtend niet meer wakker wordt. Een fractie later kreeg hij het idee om misschien wel een nummer uit te brengen met de titel ‘Als ik morgen niet meer wakker word’. Hij nam contact op met z’n productieteam, bestaande uit Charlotte Therssen, Roel de Ruyter en Lex de Groot die zijn idee verder uitwerkten.

Ondanks het trieste onderwerp is het resultaat een vrolijk liedje geworden. Het motto ‘pluk de dag’ wordt dan ook uitgebreid aangehaald. ‘Als ik morgen niet meer wakker word, ach ja, het leven is altijd veel te kort. Maar het was een hemelse tijd , dus hef het glas op mij. Met andere woorden geniet van elke dag’…..

Toch staat Marco even stil bij wat hem is overkomen. In het dagelijkse leven is hij verzekeringsagent in België. ‘Ik werd op 14 augustus door een klant gebeld om een afspraak in te plannen. Omdat 15 augustus in België een Nationale feestdag is, stelde ik voor om hem de 16de te bellen. Hij pakte z’n telefoon niet op. Achteraf hoorde ik dat de klant was overleden. Enkele weken later stierf een man bij ons in de straat op jonge leeftijd’. Dat gaat je niet in de koude kleren zitten. Ik ben daarom erg blij met de geboorte van ‘Als ik morgen niet meer wakker word’.

Omdat Marco in 2018 via het platenlabel Rood-Hit-Blauw van Ronald Visch z’n zomersingle ‘Ik hou van alles wat je doet’ in Nederland lanceerde besloot hij om ook z’n nieuwe plaat niet alleen in België, maar ook weer in Nederland uit te brengen.

De CD single ‘Als ik morgen niet meer wakker word’ is vanaf ‘16 januari 2019 verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.


Ik Hou Van Alles Wat Je Doet 

Luister, kijk, dans en geniet van al het moois in de zomer.


Kusjes voor mij (Save all your kisses for me)

Het winnend lied van het songfestival 1976 van de groep Brotherhood of man: “Save all your kisses for me” wordt  “Bewaar jouw kusjes voor mij”


Marco Kimsen – Een keer teveel

“1 keer teveel ben ik door jou bedrogen”leidt het feestelijke jaar 2017 in waarin Marco 25 jaar actief is als zanger-entertainer. Een toffe echt Vlaamse videoclip zorgt voor de visuele afwerking, de kers op te taart.


Marco Kimsen – Ik wil met Kerst niet alleen zijn

Riny Schreijenberg, bekend als hitschrijver van onder meer Frans Bauer en Marianne Weber, produceerde samen met de Belgische songwriter Emile Hartkamp de hit “met kerst niet alleen zijn”. Dit werd de ultieme kerstsong waar Marco al jaren van droomde. De bij het nummer gemaakte buitengewoon aantrekkelijke videoclip maakte de sfeer compleet.

gezien op MENT!


Marco Kimsen – Samb(r)azuca Bélgica

In 2014 plaatste België zich voor het WK voetbal (in Brazilië).  Uit pure enthousiasme schreef Marco tekst en muziek van het bekend geworden supporters lied “Sambrazuca Belgica”. Mede door de toffe videoclip werd het een groot succes ! Er volgden vele regionale en nationale tv-optredens, zelfs in meerdere voetbalstadions.


Marco Kimsen live Suspicious Minds